Домашній насильник заплатить дружині, бо вкусив її за стегно на очах у сина

919 0

Ми у соцмережах:

Домашній насильник заплатить дружині, бо вкусив її за стегно на очах у сина

Рівнянин Руслан М. виплатить своїй колишній дружині 5 тисяч гривень, бо несподівано вкусив під час сварки її за стегно. Прощати цієї витівки вона не стала, отож поліція відкрила кримінальне провадження. А потерпіла згодом звернулась до суду, щоб покарати домашнього насильника, який її скривдив на очах у сина.

Сварка між Русланом  та його колишньою цивільною дружиною, з якою він прожив майже 13 років, сталася ще у червні 2021-го. У присутності свого сина чоловік вкусив жінку за стегно, спричинивши їй крововилив та садна. Експерти сказали, що чоловік їй завдав легкі тілесні ушкодження. Кримінальне провадження поліція відправила у Рівненський міський суд. Потерпіла заявила на кривдника ще й цивільний позов на відшкодування моральних збитків. Їх оцінила у розмірі  20 тис. грн.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю і розкаявся у скоєному, йдеться у матеріалах суду.  На відшкодування збитків Руслан погодився сплатити лише  5 тис. грн. Обтяжливою обставиною при визначенні покарання стало те, що злочин рівнянин скоїв у присутності дитини, йдеться у вироку суду.

У суді виявилось, що чоловіка за місцем роботи характеризують позитивно. Руслан не був судимим, не перебував на обліку у психіатра чиа нарколога не перебуває. 

Суддя Наталія Діонісьєва оштрафувала Руслана М. на 850 грн за нанесення легких тілесних і частково задовольнила цивільний позов потерпілої, зобов'язавши нападника виплатити колишній дружині 5 тис. грн.

Іншим позовом міськсуд зобов'язав Руслана не наближатися до дружини та сина ближче, ніж на 500 метрів, а також писати чи телефонувати обом упродовж шести місяців. Таке покарання чоловік отримав за те, що неодноразового вчиняв домашнє насильство щодо дружини. Саме тому цьогоріч у лютому вона вирішила з ним назавжди розійтись. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також