Дороги у Рівному перетворились на ковзанку

5307 1

Ми у соцмережах:

Дороги у Рівному перетворились на ковзанку

Водіям та пішоходам радять бути обережними. Комунальні служби у Рівному працюють, однак, аби обробити усі вулиці, їм потрібно чимало часу.

Хто не їздив по льоду, той життя не бачив.  Комунальники мої любі, є така штука, як завчасний прогноз погоди. За 2 години перебування на катку, який завдовжки ціле місто, я бачила єдину машину з піском, яка кидала його деінде, хоча потрібно робити підготовлено і оперативно! Швидка, мабуть, так і не доїхала до місця призначення, котилась з гори і буксувала в районі автовокзалу. А людей скільки падає і травмується! - повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці громадська активістка - юристка Ліана Диновська. - Це ніби в Африку раптово увірвалась зима з снігом, приморозком і дощем... Як завжди- все дуже не очікувано для комунальників. Я стільки ще в своєму житті не молилась, віриш? Машини вздовж дороги на аварійках стоять, інші кружляли по всій дорозі, як я.

Працівниця Рівненської міської ради Світлана Сирота, яка є досвідченою водійкою, так прокоментувала на сторінці РВ у Фейсбуці ситуацію на дорогах міста: " Машини ШЕУ виїхали на дорогу приблизно о 12-ій ночі, з того, що я бачила особисто. Теж їздила, до 2 ночі. Звіт підготуємо, думаю. Але реально - то не є стандартні погодні зимові умови, фактично йшов дощ, який моментально замерзав, і моментально усунути цю проблему нереально. Техніки навряд чи достатньо, а вулиць багато. Але знаєте в чому нюанс? Вночі всі їздили вкрай обережно і в місті не було ДТП. Середня швидкість за моїми спостереженнями становила 15 км/год. А на ранок повиїжджали надто самовпевнені і надто поспішаючі. І почалося".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також