Дорогу на Рівненщині заблокували без поляків

1525 0

Ми у соцмережах:

Дорогу на Рівненщині заблокували без поляків

Приклад водіїв польських вантажівок, які вже який день блокують проїзд на територію Польщі автопоїздів з України, не на жарт надихає їхніх українських колег, котрі регулярно блокують проїзд автотрасою Київ -Чоп, влаштовуючи автотрощі з різною кількістю постраждалих. Місця, де регулярно трапляються подібні аварії, всім добре відомі — одним з них є вузька ділянка дороги поблизу села Грушвиця, де багатогодинні затримки проїзду через дорожньо-транспортні пригоди вже стали звичним явищем. Востаннє дорогу через Грушвицю заблокували на початку цього тижня — не розминулися три вантажівки та легковик з причепом, завантажений автомобілем. Останній занесло на свіжому снігу, що й стало причиною зіткнення. На щастя, обійшлося без людських жертв. Постраждалих доправили до лікарні, а дорогу згодом очистили від побитих авто.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— Вантажівкою МАN з напівпричепом керував 28-річний житель Костополя, за кермом Renault Premium був 41-річний житель Чернігівщини, 56-річний закарпатець керував Renault Magnum з напівпричепом, а за кермом Mitsubishi Pagero був житель Львівщини. Одразу після ДТП правоохоронці забезпечили об’їзд заблокованої ділянки дороги, а потім і реверсний рух. Усі обставини будуть з’ясовані у рамках кримінального провадження.

Дмитро Мельник, речник ГУ ДСНС в Рівненській області:

— Коли рятувальники прибули на місце зіткнення, то побачили, що в двох автомобілях є потерпілі, котрих потрібно деблокувати, а рух на ділянці дороги повністю заблоковано. Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували потерпілих та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після цього спеціальними тягачами було розтягнуто автомобілі, щоб розблокувати рух. Адже це міжнародна траса. Рух по такій дорозі не може довго залишатися заблокованим.

Богдан СЛОНЕЦЬ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також