Дорослі розмови немовлят

1594 0

Ми у соцмережах:

Дорослі розмови немовлят

Не варто спілкуватися з немовлятами простими короткими словами і звуками. Дослідження свідчать, що діалоги, які чує дитина, збільшують рівень IQ.

Якщо ви є батьком або мамою малюка, то починайте розмовляти з ним вже зараз і обов'язково ведіть діалог з ким-небудь ще, навіть якщо дитині всього кілька тижнів чи місяців і вона нібито нічого не розуміє. По-перше, дослідники з'ясували, що вже з трьох місяців малюки здатні розрізняти окремі компоненти мови і розуміти, в якій тональності вони вимовляються. По-друге, нове дослідження показало, що раннє залучення уваги дітей в діалоги пов'язано з формуванням у них словникового запасу. До того ж, ці розмови збільшують рівень IQ дитини до того моменту, коли вона піде в школу.

У дослідженні зазначено, що йдеться про діалоги, в яких малюки брали участь тільки своєю увагою, оскільки самі вони говорити ще не були здатні. Але спостереження підтверджують, що діти прислухаються до розмов дорослих між собою, і це позитивно впливає на їхній інтелектуальний розвиток. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також