Дорожник лопатою вдарив активіста у “прямому ефірі”

5846 1

Ми у соцмережах:

Дорожник лопатою вдарив активіста у “прямому ефірі”

Інцидент стався, за версією активістів, поблизу села Олександрія Рівненського району. У запалі суперечки небайдужий “експерт” осередку “Авто-Євро-сила-Рівне” отримав “на горіхи” від робітника.

Таким чином, звичайна лопата перемогла зауваження. Відомо, що крім активіста постраждав і його телефон, повідомляє Типове Рівне.

- Я був свідком інциденту. Ми їхали з роботи з Костополя, бачимо, що погано кладуть асфальт. Зупинилися за метрів 50 від робочих. Мій колега дістав телефон, почав знімати в прямому ефірі й перевіряти на міцність покриття . Я відійшов від нього. Мій колега підійшов до дорожників й почав пояснювати ситуацію. Коли я повернувся, то побачив, що керівник бригади підбіг з претензіями, замахнувся лопатою й ударив по руці з телефоном, вибив його. Колега відскочив, а бригадир знову замахнувся й ударив його по спині дерев’яним держаком, а лопатою по нозі. І розвернувшись “брязнув” по телефону. Ми викликали швидку, лікарі обстежили мого колегу й порадили звернутися у лікарню. До керівника бригади теж приїжджала швидка й діагностували, що у нього піднявся тиск і його забрали “на швидкій”, - говорить свідок подій Святослав. 

Відео інциденту розмістили у групі “Авто-Євро-сила-Рівне” у мережі Фейсбук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також