Дружина та бабуся загиблих у ДТП повернуть гроші обвинуваченому

4286 0

Ми у соцмережах:

Дружина та бабуся загиблих у ДТП повернуть гроші обвинуваченому

Дружина та бабуся загиблих у минулорічній ДТП Тетяна Войтович має повернути гроші обвинуваченому у її скоєнні Ейтібару Мірзоєву. Зробити це вона має до наступного судового засідання, яке призначене на 9 жовтня.

 Таке рішення апеляційного суду озвучив суддя Олег Полюхович, повідомляє UA: Рівне.

Родині загиблих обвинувачений виплатив 20 тисяч доларів та купив автомобіль. На підтвердження цього Тетяна Войтович принесла на сьогоднішнє засідання виписку з банку та частину грошей готівкою. Як пояснив Олег Полюхович, суд першої інстанції врахував помякшуючу обставину при винесенні вироку. Він засудив водія до п'яти років позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з іспитовим терміном три роки. Прокуратура та Тетяна Войтович з цим не погодилися і подали апеляційні скарги.

Суддя Олег Полюхович: – Готові на сьогоднішній день цю суму повернути, щоб суд апеляційної інстанції не враховував тих обставин, які були враховані судом першої інстанції?
Тетяна Войтович: – Так.
Суддя Олег Полюхович: – Скільки треба часу?
Тетяна Войтович: – Сьогодні можна замовити, а завтра можна буде забрати.

Нагадаємо, у жовтні минулого року на трасі Київ-Чоп в селі Колоденка від зіткнення двох автомобілів загинув 51-річний чоловік та його трирічна онука. Водій автомобіля "Тойота" перетнув подвійну суцільну, виїхав на зустрічну і зіткнувся із «ВАЗівкою». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також