Двоє депутатів покинули фракцію Радикальної партії у Рівненській облраді

3902 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук на останній сесії Рівненської облради

Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук сьогодні написали заяви про вихід зі складу фракції Радикальної партії та з самої партії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам п.Ковальчук, виклавши і фото заяв про вихід.

«За ці роки ми отримали неоціненний досвід. Адже у команді були як справжні професіонали, так і ті, хто займався в основному роздаванням порожніх обіцянок та популізмом. На жаль, сьогодні усі рішення ухвалюють саме ті, хто звик займатися популізмом… Тому нам з такими людьми не по дорозі – у нас свій шлях та власне майбутнє!», - заявив Володимир Ковальчук.

Також депутат додав: «Наш вчинок аргументуємо тим, що у керівництві рівненської обласної організації РПЛ є люди, далекі від відстоювання інтересів виборців, бажання об’єднати команду та відстоювати інтереси її членів. Навпаки – вони лише задовольняють власні амбіції та тішать свою завищену самооцінку… Від завтра плануємо формувати в області власну команду людей, котрим по-справжньому не байдужа доля міста та області, які хочуть працювати задля розвитку рідного краю».

Зазначимо, що обласні депутати-радикали Володимир Ковальчук, Андрій Сайчук та Олександр Ширяєв давно вели власну гру та не виконували усіх вказівок керівництва фракції та партії. А керує рівненськими радикалами Оксана Лозова, мати нардепа та соратника Олега Ляшка Андрія Лозового.

Оксана Лозова

Без двох депутатів фракція Радикальної партії в облраді нараховуватиме вісьмох людей, а якщо зі складу вийде й Олександр Ширяєв – сімох.

Олександр Ширяєв

Зазначимо, що фракції радикалів – четверта в облраді, яка поменшала. Першою була фракція БПП, яку два роки тому покинули депутати Михайло Кириллов та Юрій Шарманський, торік фракцію УКРОПу залишили Геннадій Шевченко та Леонід Назарчук, а у липні поменшала «Батьківщина» - звідти пішов Владислав Сухляк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також