Двоє лікарів претендують на посаду головного лікаря онкодиспансеру

3639 0

Ми у соцмережах:

Олександр Ткач та Григорій Максим'як

12 квітня, вчора, закінчився термін прийому документів від охочих очолити Рівненський обласний онкологічний диспансер, який без головного лікаря – з червня минулого року.

Станом на сьогодні до обласної ради подали документи тільки двоє лікарів. Як і попередніми разами, коли обласна рада не змогла обрати головного лікаря, на посаду претендують Григорій Максим’як та Олександр Ткач.

Григорій Максим’як, нагадаємо, керував онкодиспансером з 80-х. Олександр Ткач – завідувач хірургічного відділення у цьому закладі та депутат Рівненської обласної ради.

Обласним депутатам тричі не вистачило голосів, щоб обрати одного з цих кандидатів торік. На цей раз, втім, обиратиме головного лікаря не депутатський корпус, а спеціально створена конкурсна комісія.

Комісія розглядатиме подані документи та проводитиме співбесіди на засіданні 23 квітня. Але кількість кандидатів на посаду ще може зрости. Бо хоч останній день подачі документів припадав на 12 квітня, ще враховуватимуть пакети, які надійдуть до кінця робочого дня 17 квітня, але матимуть поштовий штамп відправлення, датований 12 квітня.

Як ми уже писали, найімовірніше, конкурсна комісія обере головним лікарем Григорія Максим’яка, який з лютого виконує обов’язки керівника диспансеру.

Цього року, додамо, онкодиспансер отримає кошти на добудову корпусу, потрібного закладу через значну кількість хворих.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також