«Дякую тим, хто вірив у мене, і тим, хто не вірив, теж»

3339 0

Ми у соцмережах:

«Дякую тим, хто вірив у мене, і тим, хто не вірив, теж»

Три золоті медалі здобули рівненські боксерки на жіночому чемпіонаті України, що упродовж минулого тижня проходив у Рівному, в Палаці культури «Текстильник».

У категорії до 81 кг перемогла Катерина Кужель, до 57 кг — Олександра Малеванець, а до 54 кг — Іванна Крупеня.

— За 10 років, як я в жіночому боксі, це для мене був вже 8?й чемпіонат України, і вперше змагання проходили у Рівному, — розповідає Іванна Крупеня. — Раніше я, напевно, переживала б, а зараз, як дізналася, що чемпіонат буде у Рівному, то було дуже приємно. Стільки прийшло рідних, друзів, знайомих мене підтримати! Це окриляло. Дякую усім! Однієї медалі замало, щоб роздати по шматочку тим, хто причетний до її здобуття. Це і тренери, і лікарі, й рідні та близькі. Така у мене велика команда.

Тепер, якщо буде воля Бога, будемо готуватися до чемпіонатів Європи та світу. Цей рік обіцяє бути дуже насиченим. Я повернулася в бокс, Бог дав мені другий шанс. Він дав мені талант, а я три роки тому його розсипала. А він його зібрав і дав мені знову. Тому дякую Богу за перемогу. Дякую тим, хто вірив у мене, і тим, хто не вірив, теж, адже вони мені дали багато сили.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також