«Едельвейс» показав «Піратів і чарівний пил»

1435 0

Ми у соцмережах:

«Едельвейс» показав «Піратів і чарівний пил»

У міському палаці культури Рівного влаштували свято для дітей військовослужбовців, учасників АТО та інших пільгових категорій. Новорічне дійство відбувалося за участю улюблених героїв малюків. Побажав добра, щастя і миру маленьким рівнянам міський голова Володимир Хомко. Усі діти отримали новорічні подарунки.

Дітей зустрічали скульптури, що оживають, народного театру "Галатея" та скрипальки ансамблю "Con Amore".

У холі була облаштована фотозона.

Святкова атмосфера заполонила міський палац культури.

Діти військовослужбовців, учасників АТО та інших пільгових категорій разом із улюбленими героями Сніговиком, Мишкою, Дідом Морозом і Снігуронькою поринули у передноворічну казку. Вони танцювали, веселились, відгадували загадки.

Після вітання міського голови Рівного Володимира Хомка маленьких рівнян та їхніх батьків запросили на святкове шоу «Пірати і чарівний пил». І запанувала у палаці культури атмосфера мрій і добра.

- У святковому шоу «Пірати і чарівний пил» було задіяно майже 350 учасників мистецького об’єднання «Едельвейс», костюмів ще більше, - каже керівник зразкового театру читця «Едельвейс» Валерія Супонькіна- Лагнюк. - Сценарій написали спеціально до Нового року відповідно до віку глядачів і основного складу артистів. Узяли найважливіші і вічні теми: дружба, любов, уміння пробачати. І, звичайно, добро і зло. Адже дуже часто ми засуджуємо вчинки інших, не намагаючись зрозуміти чому саме так поступила та чи інша людина, і що спонукало її до такого вчинку. Свято вдалося. Новорічна атмосфера Мрій і Добра заполонила міський палац культури. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також