“Екшен” у міськраді: Кульчинська сварилася з Паладійчуком через “зубату раду”

2818 1

Ми у соцмережах:

“Екшен” у міськраді: Кульчинська сварилася з Паладійчуком через “зубату раду”

Засідання бюджетної комісії Рівненської міської ради розпочалося із сварки тривалістю більш як півгодини.

Стосунки між собою вирішили публічно з'ясовувати заступник міського голови, лідер рівненської “Батьківщини” Галина Кульчинська та секретар ради Сергій Паладійчук.

Керівницю “біло-сердечних” розізлило те, що Паладійчук разом із обраними депутати влаштовує допит начальникам управлінь:

— Для чого тоді у нас є бюджетна комісія, якщо ви перед тим із своїми поплічниками засідаєте і усе вирішуєте. В нас немає закритої президії бюджетної комісії. Невже групка людей має вирішувати, яким має бути бюджет Рівного. Ви зберіть голів фракцій та всіх бажаючих депутатів обговорити серйозні проблеми для міста. Наприклад, продовження договору оренди землі на Толстого,10 (неподалік музею — прим.ред.). Ми продали Басівкутське озеро, рекреаційну зону забудували. Кажуть, нібито, землю там роздали ще до нас. Однак, хто погоджував різні земельні та будівельні дозволи. Такої зубатої ради ще не було у самих зубатих. 

На що Паладійчук парирував, що на заходи, організовані ним, депутати “Батьківщини” спеціально не приходять. Бо їм заборонила голова фракції: — Кабінет секретаря міської ради завжди відкритий для усіх депутатів. Немає ніякої вибірковості.

На це Кульчинська йому відказала, що такі заходи, на кшталт, "запускати кульки в небо чи розмалювати стіну її не дуже цікавлять. Для чого смішити людей".

Після надто жвавої дискусії Кульчинська та Паладійчук попросили один в одного пробачення за надмірну емоційність.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також