Ельза шукає наркотики та обожнює дітей

1106 0

Ми у соцмережах:

Ельза шукає наркотики та обожнює дітей

Вона двічі служила в зоні АТО, де одного разу через спеку там їй зробили комфортну та дуже коротку «зачіску».

Щойно Ельза зустрічається під час проведення профілактичних заходів із дітьми, то без команди вмить займає одну і ту ж позицію — лежачи. А все для того, аби отримати порцію задоволення від того, щоб її погладили. І спілкування із нею — взаємне, адже цю кучеряву хочеться потискати та пригорнути.

На фоні своїх колег-вівчарок із кінологічного центру ГУНП, особливо коли перебуває у вольєрі, кокер-спаніель Ельза ледь помітна, бо найменша серед усіх. Утім, це аж ніяк не применшує її досягнень, бо в пошуку наркотиків їй поки що немає рівних. Під керівництвом Людмили Козлюк, де тільки і яких видів наркотиків за шість років служби вона не находила.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що Ельза допомогла працівникам управління протидії наркозлочинності розкрити злочин, знайшовши марихуану в коробці з-під цигарок, заховану у передньому сидінні автомобіля. Під час обшуку в оселі жителя Рівненського району Ельза відшукала ретельно замасковані наркотичні засоби: понад півкілограма метамфетаміну та 200 грамів псевдоефедрину.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також