Енергетики шукали вночі, чому у Клесові зникло електропостачання

558 0

Ми у соцмережах:

Енергетики шукали вночі, чому у Клесові зникло електропостачання

Працівники Сарненської дільниці з експлуатації розподільних мереж ПрАТ "Рівнеобленерго" забезпечили електропостачання багатоповерхівкам та навчальному закладу у Клесові попри вихід з ладу основної мережі живлення та складність проведення ремонтних робіт через погодні умови та розмиття ґрунтів.

Кабельна мережа 10 кВ у Клесові живить 14 багатоповерхівок, приватний сектор і дитячий садок – загалом понад 500 абонентів.

Пошкодження лінії сталося уночі. Одразу ж оперативно-виїзна бригада Сарненської дільниці з експлуатації розподільних мереж ПрАТ «Рівнеобленерго» перезаживила абонентів від резервної лінії – аби споживачі були з електропостачанням! Далі кабельники розпочали пошук пошкодження. Для цього залучалася електротехнічна лабораторія.

Та навіть, коли місце пошкодження кабелю було виявлене, проведення ремонтних робіт виявилося завданням не з легких – його унеможливлював сильний дощ і підняття рівня води. Та це аж ніяк не зупинило роботи - після застосування гусеничної спецтехніки кабельну мережу енергетикам Рівнеобленерго вдалося відновити. Отож, споживачі Клесова отримали надійне електропостачання.

Керівником ремонтних робіт на КЛ 10 кВ був майстер з ремонту устаткування Юрій Наливайко. Також ремонтні роботи виконували: електромонтер з експлуатації розподільних мереж Віталій Артюх, електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній Павло Сергійчук, тракторист Віталій Симончук, повідомляє Рівнеобленерго.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також