“FASHION TIME” в Рівному: в тренді — Леся Українка (ФОТО)

2649 0

Ми у соцмережах:

“FASHION TIME” в Рівному: в тренді — Леся Українка (ФОТО)

У Рівному стартує 17-й сезон відомої модної події - “FASHION TIME”, який організовує компанія ARTmodels. Сьогодні, 1 березня, організатори продемонстрували головний мотив цьогорічного показу — Мавка з “Лісової пісні” Лесі України. В образі міфічної красуні, над яким працювало 8 митців світу моди, вийде 14-річна модель Анастасія Шахрайчук.

Сама подія відбудеться 30 та 31 березня у залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії.

Під час заходу рівнянам традиційно презентують покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону весна/літо-2018, а також покази ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста.

Марія Паливода, координаторка свята:

- Новий сезон “FASHION TIME”-17 насамперед здивує вас залом. Локацію не міняємо — органний зал. Але подіум цього разу буде дуже довгий. Майже всі глядачі сидітимуть в першому ряду, щоб бути наближеними до подіуму.

Цей сезон також буде дуже насиченим новими колекціями. Ми дуже раді, що тепер дизайнери самі нас шукають і проявляють бажання долучитися, щоб продемонструвати свою творчість.

Концептуально цей сезон — це весна, тепло, добро, любов. Лозунгом ми обрали слова з драми-феєрії “Лісова пісня” Лесі Українки “Весна ще так ніколи не співала...”.

Надіємося, що ця весна для Рівного буде вражаючою і кожен наш гість насолодиться кожним днем свята.

Обличчям “FASHION TIME” стала Анастасія Шахрайчук. За її словами, це була її давня мрія, і сукня, яку вона сьогодні продемонструвала, — просто дивовижна.

- Я дуже хвилююся, - зізнається дівчина. - Вперше так багато людей споглядатимуть та оцінюватимуть мене. Стає справді лячно.

А ось саму драму-феєрію “Лісова пісня” України вона прочитати ще не встигла, проте пообіцяла обов'язково це зробити, щоб краще увійти в образ.

Над створенням образу Анастасії працювали восьмеро людей. Керівниця проекту -  Оксана ІГАС. Координаторка -  Марія ПАЛИВОДА. Модель -  Анастасія ШАХРАЙЧУК. Візажистка -  Мар'яна ІГАС. Зачіска: лександр КАРПИШИН. Сукня: Валентина ВИШНЕВСЬКА (бренд «Valencia»). Аксесуари: Ольга ПАШИНСЬКА. Фотограф -  Валерій ЯКИМЧУК.

У перший день “FASHION TIME”, 30 березня, в рамках проекту традиційно пройде відкритий конкурс модних луків «Веst оf stуІе VIII», участь у якому може взяти кожен, незалежно від віку, хто прагне продемонструвати своє власне бачення моди. Також цього ж дня відбудуться покази дитячих колекцій не лише від дизайнерів з Рівного, а й з інших областей України.

Крім цього, на подіумі представить свою першу колекцію прикрас 13-річна рівнянка Дарина Рожко, яка, до слова, бореться з важким онкологічним захворюванням.

А в основний день 17-го сезону, 31 березня, відбудеться відкритий конкурс для молодих дизайнерів «Lоок IV», участь у якому може взяти кожен, хто мріє стати модельєром, але досі не мав змоги і коштів створити свою колекцію одягу.

До речі, студенти навчальних закладів у галузі дизайну, легкої та текстильної промисловості можуть стати учасником конкурсу абсолютно безкоштовно, завдяки підтримці управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

Крім того, 31 березня пройдуть усі основні покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок і чоловіків не лише від постійних резидентів події, а й від гостей з інших міст. А по завершенні дійства в органному залі «FASHION TIME» продовжиться фешн-вечіркою у новому нічному клубі «Сatarsis».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також