Фігурант справи «Бурштинова мафія» - в лікарні після ДТП (ФОТО)

3080 0

Ми у соцмережах:

Фігурант справи «Бурштинова мафія»   - в лікарні після ДТП (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася на Кореччині неподалік Бранова. На міжнародній трасі Київ – Чоп зіткнулися два автомобілі марки Toyota Camry і DAF. У легковому знаходився заступник прокурора області Андрій Боровик, якого судять як фігуранта справи «Бурштинова мафія».

 Про це UA:Рівне повідомила речниця Нацполіції Любов Белаш.

У підсумку травмувалися водій та двоє пасажирів легкової автівки. Це засвідчив черговий лікар Корецької райлікарні Вадим Тимошенко. У них дігностували забої, струс мозку та перелом передпліччя. Стан пацієнтів стабільний: двох задовільний, одного середньої тяжкості. Двоє перебувають у приймальному відділенні, третьому в операційній роблять хірургічну обробку рани.

Андрій Боровик разом з другом та знайомою перебував у Toyota Camry. Це він підтвердив у телефонній розмові. Він вважає, що вантажівка не надала їхньому авто переваги у русі. Підтверджує, що всі троє вони перебувають в медзакладі. В нього особисто виявили забій ноги.

По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що внаслідок ДТП в деформованому автомобілі Toyota Camry на передньому сидінні затиснуло пасажира. Рятувальники за допомогою пневмоножниць розрізали передні двері та деблокували травмованого пасажира і передали працівникам швидкої медичної допомоги. За допомогою водяного ствола рятувальники оперативно провели змивання паливно-мастильних матеріалів з дороги та прилеглої території. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій вантажівки не постраждав, а водій легкового автомобіля та два пасажири були доставлені до Корецької центральної районної лікарні.

Наразі обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Як писало раніше «РВ», Андрія Боровика звинувачують у створенні організованого злочинного угруповування, яке «кришувало» нелегальний видобуток бурштину. Його, заступника прокурора Рівненської області, у 2016 році показово затримали на робочому місці. Суд триває до сих пір. Головні фігуранти не тільки не опинились за гратами, а навіть поновилися на раніше займаних посадах. Андрій Боровик зараз спокійно гуляє вулицями міста і навіть викладає студентам юриспруденцію в одному з місцевих вишів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також