Футболіст з Удрицька забив двічі за українську «молодіжку»

1124 0

Ми у соцмережах:

Микола Кухаревич — № 9

Успішним вийшов дебют у складі молодіжної збірної України з футболу (U21) для 19-річного уродженця села Удрицьк Дубровицького району Миколи Кухаревича. У відбірковому матчі проти молодіжної збірної Мальти наш земляк забив два голи, а українська команда виграла — 4:1.

— Мені у клубі говорили, якщо я буду стабільно грати й показувати гідний футбол, то виклик не змусить на себе чекати, тому я робив усе від мене залежне, аби наставники молодіжної збірної звернули на мене увагу, — розповів пресслужбі УАФ Микола Кухаревич. — Я постарався прибрати зайві емоції й сконцентруватися на грі. А коли на четвертій хвилині вдалося забити, я повністю заспокоївся.

За кілька днів Кухаревич зіграв за «молодіжку» ще один матч, проти Північної Ірландії. Підопічні Руслана Ротаня виграли — 3:0, а уродженець Удрицька забив один з голів.

Нині Микола Кухаревич виступає в Українській прем’єр-лізі за львівський «Рух». Починав же він футбольний шлях у дубровицькій ДЮСШ, добираючись на тренування з Удрицька електричкою. У 13 років Миколу забрали до футбольної школи луцької «Волині», де він дійшов до команди U19. З Луцька у лютому цього року хлопець переїхав до «Руху», а вже у серпні дебютував в УПЛ в матчі проти полтавської «Ворскли».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також