Голоси за імпічмент президента збирають у центрі Рівного

3676 9

Ми у соцмережах:

Голоси за імпічмент президента збирають у центрі Рівного

На майдані Незалежності у Рівному представники "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі встановили намет, в якому збирають підписи за імпічмент Петра Порошенка. До обіду вдалося зібрати кілька десятків підписів. Заодно прихильники Саакашвілі організували у центрі міста мітинг з вимогою засудили силовий розгін наметового містечка під Верховною Радою на початку березня.

Мітинг проводив бізнесмен Юрій Плоский, який є одним із керівників "Руху нових сил" на Рівненщині. Виступили кілька спікерів, зокрема обласний депутат від "Свободи" Анатолій Алексейчук.

Спікери засуджували дії правоохоронців біля парламенту та звинувачували у тому, що відбулося президента Петра Порошенка.

Також нарікали на те, що за чотири роки так і не завершено конфлікт на сході України, не повернуто Крим, не вирішено економічні проблеми.

Мітингувальники також засудили проведення виборів російського президента на тимчасово окупованих територіях України, як і мітингувальники, які збиралися на майдані не годину раніше.

Наприкінці мітингу Гліб Олійник зачитав вимоги мітингувальників. Першим пунктом була відставка президента.

Також серед вимог - прохання до місцевих рад підтримати звернення про відставку Порошенка. До слова, Рівненська обласна рада у п'ятницю таке звернення, яке подав депутат Алексейчук, не підтримала.
 

Мітинг у Рівному закінчили за годину. На майдані було багато правоохоронців. Зокрема, діяла  утворена торік група комунікації поліції, яка зобов'язана працювати з організаторами акцій протесту, мітингів і попереджувати провокації та конфлікти.

Обидва нинішні мітинги у центрі Рівного пройшли спокійно.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також