Голова Рівненської облради збільшує кількість підлеглих

2007 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської облради збільшує кількість підлеглих

За підписом Олександра Данильчука подано проект рішення про збільшення штатів виконавчого апарату Рівненської облради. Якщо нині там працює 47 осіб, то пан Данильчук пропонує платити з обласного бюджету зарплату 51 посадовцю.

Відповідно до проекту рішення, за який ще мають проголосувати депутати на сесії у травні, в обласній раді з’явиться новий відділ – забезпечення діяльності керівництва обласної ради. Він нараховуватиме вісьмох працівників.

У новостворений відділ увійдуть нинішні консультанти та помічники голови і заступників, проте їх нині шість. Тож очевидно, що з’явиться посада начальника цього відділу та буде введена ще додаткова позиція серед консультантів та помічників.

Також відділ документообігу та роботи зі зверненнями громадян замість чотирьох працівників матиме п’ять, а комунальний відділ збільшиться з шести до семи працівників.

Зазначимо, що посадові оклади рядових працівників виконавчого апарату складають 3900 грн. на місяць (це без доплат та премій, які збільшують розмір виплат майже удвічі).

Збільшення штатів облради, як пропонує пан Данильчук, обходитиметься обласному бюджету у близько 30 тис. грн. на місяць, на рік – у близько 350 тис. грн.

Олександр Данильчук під час інтерв’ю «Рівне вечірнє» коментував, що належить до типу керівників, які, прийшовши на посаду, не звільняють працівників.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також