Голова Рівненської облради розповів, як з бюджету задовольнив забаганки депутатів

4076 0

Ми у соцмережах:

фото: UA:Рівне

На сесії обласні депутати ухвалили зміни до бюджету, за якими Рівненщина житиме у 2021 році.

 Найбільше дискусій було за розділення бюджету розвитку, який складає 31 722 200 гривень.

Керівник обласної ради Сергій Кондрачук розповів, що робота велася із усіма фракціями. Голова ради навіть озвучив деякі суми, які виділятимуться за квотами партій:

- У роботі над внесенням змін до бюджету на 2021 рік взяли участь як Рівненська ОДА, так і всі депутати обласної ради. Пропозиції депутатських фракцій були враховані в максимальній кількості.

Зокрема, серед інших пропозицій фракції «Батьківщина», було спрямовано 1,5 млн. грн. на Костопільську ЗОШ №9, за запитом депутата Ткача було виділено фінансування на ремонт дороги між селами Кухітська Воля - Кухітська Воля 2 та інше.

За пропозиціями партії «Сила і честь», серед іншого, передбачили кошти на Зірненський ліцей, 500 тис. грн. було виділено на Обласний спеціалізований диспансер протирадіаційного захисту.

Погодили пропозиції фракції «Європейська Солідарність», у тому числі, відремонтувати у Шпанові вулицю Павла Чубинського за 2 млн. грн., гроші для Смордівської школи, будівництво спортивного майданчика в Клевані, садочок «Теремок».

Погодили прохання Радикальної партії, яка пропонувала переважно галузь охорони здоров’я. Спрямували кошти на обласну дитячу лікарню, купити ендоскопічне обладнання для діагностичного центру.

Фракція «За майбутнє» клопотала за освіту. Отже, буде виділено фінансування на Дюксинську школу, Деражненський ДНЗ, Бистрицький ліцей.

Також пішли на зустріч Рівненській ОДА та фракції «Слуга Народу», тому передбачили фінансування на завершення реконструкції приймального відділення обласної лікарні, виділили гроші на Рівненську обласну наукову бібліотеку та дали 3 млн. грн. на флагшток перед Рівненською ОДА.

Усі пропозиції, названі вище, задовольнили.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також