Головні фактори при виборі шпалер

1145 0

Ми у соцмережах:

Головні фактори при виборі шпалер

Визначальні фактори при виборі шпалер

Затишна та комфортна оселя зберігає сімейне тепло та приносить позитивні емоції. Зовнішній вигляд кожної з кімнат повинен відповідати їх призначенню. А дім турботливої господині приваблювати гостей атмосферою спокою та щасливої сім’ї. Настінне покриття є одним з визначальних факторів у досягненні вищесказаного. Високоякісні шпалери відповідного кольору та візерунку подарують відчуття сімейного затишку. У салоні Baccara Home представлений широкий асортимент високоякісних шпалер відомих виробників. Шпалери будь-яких відтінків та кольорів, великий вибір тематичних зображень та візерунків.

Підготовка до покупки шпалер

Перед придбанням нового настінного покриття варто уважно та детально виміряти габарити кімнати. Крім того, корисним буде придбати «пробний» варіант шпалер, тобто невеликий шматок покриття з вибраним кольором та візерунком. Далі «прикріпити» шпалеру до стіни та відійти на декілька метрів для того, щоб наочно зрозуміти, чи пасує покриття кімнаті. Також зайвим не буде розглянути шпалери з усіх можливих ракурсів.

Корисні поради при виборі шпалер для кімнати

Декілька корисних порад допоможуть обрати не тільки шпалери високої якості, але й з розрахунком на довгу службу:

Обирайте шпалери з однієї колекції, це допоможе вдало комбінувати покриття між собою, оскільки дизайнери фірм-виробників добре попрацювали над шпалерами з однієї колекції.

Для кожної кімнати – окремий тип настінного покриття. До прикладу, до дитячої кімнати та спальні варто взяти шпалери з натуральної паперу, так звані екошпалери. Відтак, шпалери на основі флізеліну використовуйте у кімнатах з хорошим провітрюванням та в таких, в яких члени сім’ї не проводять багато часу.

Сертифіковані шпалери не лише високої якості, але й безпечні для людини. Тому перед покупкою варто дізнатися у менеджера магазину, чи шпалери мають сертифікат.

Дотримуючись простих порад, перебування вдома зробите ще приємнішим, щоб воно приносило масу задоволення для членів сім’ї та гостей.

 

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також