Головний “коп” Рівного про штовханину з активістами: якби там був я, то б усе завершилося жорсткіше

2248 2

Ми у соцмережах:

Головний “коп” Рівного про штовханину з активістами: якби там був я, то б усе завершилося жорсткіше

У середу, 24 січня, в Білій Криниці неподалік Рівного відбувся конфлікт між патрульною поліцією та активістами "Автоєвросила".

Як пояснив начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, екіпаж ніс службу біля пішохідного переходу, де збили чотирьох людей. До патрульних під'їхали активісти та почали пред'являти претензії. Нібито, “пріус” стоїть без проблискових маячків. Загалом за чотири години конфлікту там зібралося близько вісімдесяти активістів, які нецензурно виражалися у бік правоохоронців.

-Той екіпаж був викликаний на вулицю Чорновола, де (за повідомленням диспетчера) була стрілянина, а на вулиці Гагаріна була крадіжка. Однак, коли патрульні намагалися виїхати, один з активістів сам кинувся на капот автомобіля. Це усе зафіксовано. Через агресивно налаштований натовп патрульні не змогли туди потрапити, - уточнив Мерчук.

Районний відділок поліції порушив кримінальне провадження за факт перешкоджання поліцейським, а роботу патрульних буде перевірено. Якщо виявиться, що вони зробили щось не так, то їм “світить” догана. До слова, за останній рік у Рівному за непрофесіоналізм було покарано 39 патрульних.

-Якби я був на місці інциденту, то б усе закінчилося жорсткіше. Не можуть громадяни нецензурно виражатися до патрульного та перешкоджати його роботі, - додав Сергій Мерчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також