Головний тренер “Вереса” заявив про намір піти у відставку

1450 0

Ми у соцмережах:

Головний тренер “Вереса” заявив про намір піти у відставку

Головний тренер рівненського "Вереса" після переможного матчу проти "Чайки" подякував щирим уболівальникам команди та повідомив про намір піти у відставку.

Осіння прохолода та дощ. У таких непростих та не зовсім звичних для травня погодніх умовах відіграли сьогодні у Млинові "Верес" та "Чайка". "Верес" переміг гостей, забивши вирішальний гол на третій компенсованій до основного часу хвилині! Це лише друга перемога у сезоні, яку "червоно-чорні" здобули на стадіоні "Колос" у Млинові. "Верес" - "Чайка" - 1:0 (0:0)

- Ми вірили в сьогоднішню перемогу. Я хочу зараз сказати дві речі. Перше - хочу подякувати вболівальникам. Щирим вболівальникам. Бо під час сьогоднішньої гри я зрозумів, що не всі щирі вболівальники у нас є. Тому усім щирим вболівальникам я дякую за підтримку. Вони заслужили на цю перемогу. Друге - я подаю у відставку. Завтра писатиму заяву на звільнення, - заявив головний тренер "Вереса" Олег Шандрук.

- Чому?

- Поки - без коментарів.

Рішення про те, чи приймати відставку Олега Шандрука - буде прийняте після особистої зустрічі президента Народного Клубу "Верес" Олексія Хахльова, виконувача обов'язків генерального директора клубу Ореста Баля та головного тренера.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також