Гості грали краще

1331 0

Ми у соцмережах:

Гості грали краще

Хмельницьке «Поділля», яке в минулому сезоні в групі А другої ліги посіло передостаннє місце, виявилося не по зубах нашвидкуруч зліпленому рівненському «Вересу». На домашньому полі у Млинові підопічні Володимира Гоменюка поступилися — 0:1.

Програв «Верес» цілком закономірно. Гості грали краще, вони мали у своєму складі кількох досвідчених гравців (чого лише вартий екс-футболіст донецького «Металурга» Олександр Воловик), які й вирішили долю гри. У «Вересі» ж найстаршому гравцю Олексію Бондаренку 25 років, та й зіркою цього футболіста навряд чи назвеш. Про інших і говорити нічого.

Надалі навряд чи буде легше, адже суперники мають намір боротися за призові місця не лише на словах. Наприклад, ФК «Калуш» заявив Валерія Кучерова, який грав за «Верес» у першій лізі та в УПЛ.

Тому є два варіанти. Або у «Вересі» зараз почнуть один за одним з’являтися футболісти, які не закріпилися у першій лізі, або вболівальникам доведеться набратися терпіння і чекати, поки ця команда зіграється і почне набирати хоч якісь очки. Другий варіант не такий вже й поганий, тим більше шлях швидких здобутків з подальшим падінням ми не так давно проходили.

А от чи буде у вболівальників терпіння їздити до Млинова за поразками — побачимо вже в суботу, коли «Верес» прийматиме житомирське «Полісся». До речі, ця команда в минулому чемпіонаті фінішувала на одну сходинку вище від «Поділля», тому обіграти її буде ще складніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також