Говорять про чудо: лик Христа з’явився на полиці дерев’яної шафи

4510 1

Ми у соцмережах:

Говорять про чудо: лик Христа з’явився на полиці дерев’яної шафи

У селищі Квасилів, що в Рівненському районі, лик Спасителя виник на полиці дерев'яної шафи.

Як повідомляє СПЖ, відбиток помітили дві сестри з родини Годлевських.

Як розповідає старша Юля, стару шафу вирішили перевезти до приватного будинку, бо замовили нові меблі. Коли її готували до встановлення, витирали пил та мили полиці, звернули увагу на зображення.
 

«Я помітила малюнок, як чорнилом мальований. Спочатку навіть не помітила, що це образ Спасителя, – розповідає Юля. –- Намочила ганчірку і давай терти, тільки малюнок не відмивався. Коли я добре придивилась, то помітила, що це – лик Ісуса Христа. У мене побіг мороз по шкірі, і я покликала родичів».

Усі разом, розглянувши ікону, висунули припущення, що бабуся, якій шафа належала, могла покласти на поличку календар або ікону і вона відбилась на дерев'яній поверхні.

Однак після ретельного відтирання та навіть спроб зішкребти зображення цю версію відкинули.

Родина Годлевських вийняла полицю із відображеним ликом Спасителя з шафи і спостерігала за ним кілька днів поспіль. З кожним днем, розповідають дівчата, ікона ставала яскравішою та навіть додала в колірній гамі.

Про надзвичайне явлення ікони на дерев'яній полиці в шафі Годлевські повідомили місцевому священику, протоієрею Роману Леошеку. Батюшка переніс образ в храм УПЦ, яка перебуває в єдності з Московським патріархатом, і встановив на аналої для поклоніння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також