Громадянину Червонюку — по 1600 гривень за сотку

2289 0

Ми у соцмережах:

Громадянину Червонюку — по 1600 гривень за сотку

53150 гривень заплатить Олег Черовнюк, власник рівненського льонокомбінату, за 33 сотки поблизу Рівного. Землю підприємець купить за розпорядженням голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка. Але не як бізнесмен, а як "громадянин України".

Вартість ділянки, як зазначено у розпорядженні голови ОДА, встановлена на основі експертної грошової оцінки. За сотку п. Червонюк віддасть трохи більше 1600 гривень, що досить дешево, враховуючи ціни на землю в околицях Рівного. Це навіть дешевше, аніж зазвичай ОДА продає землі державної власності. Так, торік за підписом голови ОДА була продана земельна ділянка у Вересневому — по 2100 грн. за сотку.

33 сотки, про які йдеться, до сих пір і так перебували у користуванні Олега Червонюка, бо ж саме там, на території Шпанівської сільради, розташований водозабір льонокомбінату, викупленого хмельницьким бізнесменом ще 10 років тому.

До слова, торік «Т-Стиль», як офіційно називається підприємство Олега Червонюка, просило в обласної ради погодження на отримання спецдозволу на геологічне вивчення підземних вод у двох свердловинах поблизу Шпанова. Депутати під час обговорення на комісіях розкритикували підприємство, бо воно зареєстроване у Хмельницькому, а отже, частину податків сплачувало у тамтешній бюджет, а не рівненський. Підприємство Олег Червонюк, втім, так досі і не перереєстрував.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також