Ігор Тартаковський: «Виступом на першому етапі не дуже задоволений»

1135 0

Ми у соцмережах:

Ігор Тартаковський:  «Виступом на першому етапі не дуже задоволений»

Волейболістки рівненської «Регіни-МЕГУ» на шостому місці завершили перший етап чемпіонату Суперліги. У заключному перед проміжним фінішем турі рівнянки двічі по 0:3 програли у Вінниці «Білозгару». Тепер на нашу команду очікує турнір за 5-8 місця.

— Виступом на першому етапі не дуже задоволений, — поділився своїми враженнями з читачами «РВ» головний тренер «Регіни» Ігор Тартаковський. — На жаль, через травми нам не могли допомогти Скороход та Рудьо.

— Які завдання на другий етап?

— На другому етапі буде непросто, адже у нас переважно недосвідчена молодь. Натомість, наприклад, «Сєвєродончанка» змогла підсилитися. Та в будь-якому разі будемо боротися за 5-6 місця. Багато вирішиться у першому турі, що пройде у Рівному в грі саме з «Сєвєродончанкою».

На другому етапі команди, що борються за 5-8 місця, проведуть два тури, які відбудуться у Рівному та Вінниці. При цьому розпочнуть цей міні-турнір клуби з нуля, тобто очки, набрані на першому етапі, не будуть враховані. Тур у Рівному, в спортзалі НВК №26, пройде з 30 березня по 1 квітня. Рівнянки по черзі зустрінуться з «Сєвєродончанкою» (початок гри о 18.00), вінницьким «Білозгаром» (14.00) та київським «Фаворитом» (13.00). Тур у Вінниці заплановано на 12-14 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також