Інновації в стоматології iStomatolog - особливості протезування зубів

1051 0

Ми у соцмережах:

Інновації в стоматології iStomatolog - особливості протезування зубів

Для відновлення втраченого зуба в стоматологічній клініці використовують протезування. Воно полягає в установці спеціальних конструкцій – знімних або незнімних протезів. Сучасна стоматологія iStomatolog в Києві застосовує якісні матеріали для виготовлення протезів, що сприяє зменшенню навантаження на сусідні зуби, відновленню жувальної функції та створенню красивої посмішки. 

Особливості протезування в стоматології iStomatolog

Своєчасне протезування зубів дозволяє усунути різні естетичні та функціональні дефекти, зберегти цілісність зубного ряду. Для цього використовують наступне: 

♦ коронки; 

♦ вкладки; 

♦ вініри; 

♦ мости; 

♦ протези. 

Коронки бувають цирконієвими, керамічними, безметалевими, відрізняються характеристиками та зовнішнім виглядом. Знімні протези можуть бути бюгельними, нейлоновими та ацеталовими, а мостовидні протези – цільними цирконієвими або з облицюванням керамікою. 

Детальніше про протезування зубів можна дізнатися за посиланням https://istomatolog.clinic/restorative-dentistry/ на сайті стоматологічній клініці в Києві та записатися на консультацію в зручний час. 

Для протезування використовують гіпоалергенні матеріали, сумісні з тканинами зубів та ясен. Це сертифікована продукція від провідних світових виробників, на яку надається гарантія терміном до одного року. 

Кожен етап робіт строго контролюється завдяки застосуванню новітніх методик протезування та сучасного комп'ютерного обладнання. Звернутися до стоматолога-ортопеда слід при вродженій відсутності одного або декількох зубів, швидкій стираємості зубів, їх зміщенні або наявності відколів. 

Етапи виготовлення коронок

Протези бувають знімними або незнімними. До перших відносять бюгельні, нейлонові, акрилові, ацеталові та комбіновані. Їх використовують в якості тимчасової конструкції та при неможливості установки незнімних протезів. 

До других відносять коронки, вініри, вкладки та накладки, мостовидні протези. Вони встановлюються при руйнуванні частини або всього зуба, встановленому імпланті, для виправлення форми та кольору зуба. 

Завдяки застосуванню інноваційних цифрових технологій сьогодні виготовити коронку можна всього за один день. На першому етапі проводять діагностику (комп'ютерну томографію), що дозволяє точно визначити необхідність лікування кореневих каналів. 

При необхідності проводять лікування, а потім виготовляють культову вкладку, яка буде каркасом для майбутньої коронки. На наступному етапі виконують препарування вкладки та сканування щелеп. 

Моделювання коронки за допомогою комп'ютерних технологій дозволяє точно повторити форму природного зуба та виключити необхідність створення зліпків. Це скорочує час виготовлення та гарантує результат. Після підбору кольору та матеріалу виконується фрезерування, полірування та фіксація готової коронки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також