Інститут, якого немає, будуватиме висотку

2918 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У Рівному на вулиці Данила Галицького на території площею 1,7 гектара будуватимуть дев’ятиповерховий будинок. Ця земля — власність міста, але перебуває у користуванні Рівненського науково-дослідного інституту технології машинобудування. Ця установа займалася раніше експериментальними розробками та металообробкою. Однак зараз усе цінне, що від нього лишилося — це право розпоряджатися чималим шматком землі в районі мототреку.

 Андрій Юрков, начальник відділу генплану та розвитку Рівного:

Замовник розробив концептуальне рішення будівництва житлового комплексу. Це питання було розглянуто на містобудівній раді, яка одноголосно підтримала цю пропозицію. Тому підприємство отримало дозвіл від міста на проектування об’єкта, а земельне питання буде вирішуватися при отриманні дозволу на виконання будівельних робіт. Його видаватиме Державна архітектурно-будівельна інспекція України в Києві.

Василь Прокопчук, представник будівельної компанії «Лео-інвест» з Івано-Франківська:

Хочемо побудувати дев’ятиповерховий будинок на десять під’їздів. У двох під’їздах крайньої секції розміщуватиметься дитячий садок. Ще будуть торгові місця і спортзал. Зробимо благоустрій території. Якщо дозволить місто, то, можливо, й невеличкий фонтан зробимо. Зараз нам чинять дуже багато перешкод, бо ми з Івано-Франківська, тож виходить, що на рівненському ринку чужі.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також