«Істанбул» стане грузинським

5533 0

Ми у соцмережах:

Кафе «Істанбул»

Відомий рівненський ресторан «Істанбул», що на розі вулиць Степана Бандери та Чорновола, уже кілька тижнів як закритий. Нові власники активно проводять ремонт і, як подейкують, звичних страв там уже не буде — гостям пропонуватимуть грузинську кухню. А ось чи залишать назву, яка вже стала культовою для рівнян, поки не відомо.

Кафе «Юність»

На місці «Істанбулу» уже було два заклади з різними назвами. Так, спершу біля парку ім. Шевченка з’явилося кафе «Юність», яке через великі вікна називали в народі «Акваріум». Згодом будівлю перебудували під дерев’яну «Ярославну», а останні років 15 в ній працював «Істанбул».

Юрій Фіш, якому належить будівля «Істанбулу», не хоче розкривати, кому здав приміщення в оренду. Однак у місті говорять, що закладом давно цікавилися власники «Винограду». Тим паче, що «новий» «Істанбул» за дизайном дуже нагадуватиме ресторан грузинської кухні на вулиці Видумці. Власниками «Винограду», між іншим, є Володимир Ковалець та Василь Солодчук. Пан Ковалець також володіє готельно-ресторанними комплексами «Айвенго» й «Софія».

За нашими даними, на кінець листопада нові власники «Істанбулу» планують «технічне відкриття» закладу, так би мовити, «для своїх», аби узгодити меню. Для рівнян ресторан буде відкрито з грудня.

Аліна ТИС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також