«Ісус»-мандрівник гуляє Рівним. Потім - знову пішки піде до Києва

5271 0

Ми у соцмережах:

«Ісус»-мандрівник гуляє Рівним. Потім - знову пішки піде до Києва

33-річний американець Джиммі зі штату Вірджинія уже викликав неабиякий ажіотаж у соцмережах. Адже подорожує світом пішки в образі Христа, а свої речі примотав до величезного хреста.

 Сьогодні рівняни могли бачити його в центрі міста, коли Джиммі йшов Соборною. Зупинився на короткий перепочинок якраз біля маленької кав'ярні навпроти головного корпусу "водника".

До реакції перехожих уже звик - зазвичай, його поява викликає на зустрічних обличчях усмішку. Люди підходять, цікавляться. Мандрівник нікому не відмовляє, охоче спілкується, обіймає, тисне руку, фотографується.

Каже, що пішки йде до Києва. А вийшов - з Варшави.

- Просто хочу дарувати позитив, щось світле. Нагадати про Бога і його любов до людей,  - пояснює Джиммі про свою  подорож. - Маю з собою невеликий намет і туристичний килимок, у Польщі так і ночував. А тут в Україні так не вийде, тож шукаю нічліг під дахом, десь в готелі. Але люди у вас добрі, гостинні, часто запрошують до себе. 

До слова, хоча Джиммі і виглядає незвично, все ж Ісусом себе не називає. Навіть спеціально написав про це в своєму телеграм-каналі "Let's Walk" ("Давайте пройдемося" у перекладі). 

Говорить англійською, а в перехожих перепитує їхні імена українською: "Як тебе звати"? Знає і російську, але рівняни біля кав'ярні попросили спілкуватися все ж англійською.

Мандрівник щодня долає кілька кілометрів. Причому, принципово - пішки. Від пропозицій підвезти відмовляється, кажуть рівняни, бо "Ісус в автомобілі не їздив". Джиммі сподівається дійти до Києва. А що далі - вирішить згодом.

P. S. Як виявилося, цього ж дня Джиммі встиг навідатися у міську дитячу лікарню. Щоправда, без бахіл. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також