Карантин в Україні посилять

2445 0

Ми у соцмережах:

Карантин в Україні посилять

Карантин буде посилено вибірково, де відчутно не страждає економіка

 

Як написав у Facebook голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, карантин буде посилено вибірково, де відчутно не страждає економіка, повідомляє Обозреватель.

"У «червоних» і «помаранчевих» зонах запроваджуються обмеження роботи закладів громадського харчування – ресторанів, клубів. Із 22.00 заклади мають зачинятися. Масові "гулянки" у клубах завершилися. Це стосується і всіх масових заходів. Дивитися на порушення заборони крізь пальці влада більше не збирається", – зазначив Радуцький.

За його словами, ВНЗ тимчасово переводяться на дистанційне навчання.

"Необхідна інформаційна кампанія серед студентів: молодь повинна розуміти, що сьогодні краще обмежити кількість контактів і мінімізувати перебування в людних місцях. Життя їхніх батьків, бабусь і дідусів – це також і їхня відповідальність", – наголосив Михайло Радуцький.

Водночас осінні канікули у школах мають розпочатися раніше. Дату початку канікул визначає місцева влада, але оптимально, якщо канікули розпочнуться уже наступного тижня, до 15 жовтня.

Також буде введено відповідальність для керівників за недотримання карантину

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також