«Кардинал» на проміжному фініші сьомий

1178 0

Ми у соцмережах:

Фото Романа Цупрука

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» у заключній грі регулярного чемпіонату Екстраліги у себе на майданчику програв івано-франківському «Урагану» — 1:2.

Перший тайм рівняни виграли — 1:0, але після перерви двічі пропустили. Причому один з голів наш капітан Олександр Басич забив у свої ворота.

Доволі нудний матч оживив президент «Кардинала» Володимир Валявка. В одному з епізодів, не задоволений суддівством, він вибіг на майданчик. Відтягували президента від суддів заступник голови облради Олексій Бучинський, керівник швидкої допомоги Андрій Бортник та інші однопартійці-«свободівці». Варто зазначити, що для п.Валявки це не перший подібний прояв емоцій, нещодавно він вже мав триматчеву дискваліфікацію. Хоча, з іншого боку, де, як не на змаганнях, виливати негативні емоції депутату та бізнесмену?

Щодо турнірного боку справи, то якщо розібратися, від зафіксованого результату виграли обидві команди. «Ураган», бо посів восьме місце, а відтак потрапив до плей-офф, а «Кардиналу» сьоме місце навіть більш привабливе, ніж шосте. Адже гратимемо ми з «Титаном» з Покровського. Клубом непростим (не випадково фінішував другим), але цілком посильним. Інша справа — херсонський «Продексім», який на проміжний фініш прийшов третім. Попри певні пробуксовки, це головний претендент на чемпіонство, за який грають бразильці і який очолює тренер бразилець. Тому, може, й добре, що програли, і дарма лише Володимир Валявка нерви собі псував.

Серія плей-офф у першому раунді триватиме до трьох перемог. Спочатку «Кардинал» з «Титаном» двічі зіграє на виїзді — 24–25 березня, потім вдома — 30 березня, а при потребі 31 березня. Якщо ж чотирьох матчів буде мало, то ще одну гру команди проведуть 6 квітня на полі нашого суперника.

Але це буде потім. Поки що ж 10 березня на «Кардинал» у Рівному чекає матч-відповідь Кубка України проти запорізького «АРПІ». Хто забув, у гостях ми програли — 2:3. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також