«Кардинал»: три гри — три перемоги

1294 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал»: три гри — три перемоги

Небачений до цього старт чемпіонату видає цьогоріч рівненський «Кардинал» в Екстралізі. Після стартових трьох турів в активі рівнян три перемоги.

Перемігши на виїзді львівську «Енергію» та одеський «Епіцентр», у першій в сезоні домашній грі «Кардинал» приймав івано-франківський «Ураган», команду, яка у цьому чемпіонаті налаштовується поборотися якщо не за «золото», то за медалі точно.

Гра вийшла багатою на голи та емоції. Рівняни програвали — 0:1, 1:2, 4:5, але зрештою перемогли — 6:5. Переможний гол вийшов неймовірним. Його Ігор Салтанов забив за півхвилини до фінального свистка ударом злету в «дев’ятку», отримавши передачу через весь майданчик.

— У нас є віра, і прекрасна аура в команді, хороша атмосфера, — сказав після гри головний тренер «Кардинала» Станіслав Гончаренко. — Можливо, інша команда після таких ударів змирилася б. Ми — ні. В Одесі шедевр створив Володя Поночовний. Сьогодні настав час Ігоря Салтанова. Це казковий гол. За все своє життя я нічого подібного не бачив. Ігор, мабуть, такий промінь світла запустив, що все Рівне досі не може оговтатися!

Отож після трьох турів «Кардинал» у турнірній таблиці ділить перше місце зі столичним «Хітом». Наступну гру рівняни проведуть у суботу в Херсоні проти чинного чемпіона і головного претендента на «золото» «Продексіму».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також