Хахльов найняв адвокатське бюро, щоб захистити свою честь та гідність щодо «Вереса»

1636 0

Ми у соцмережах:

Олексій Хахльов. Фото - з його сторінки у Facebook

Президент ФК «Верес» Олексій Хахльов вчора на своїй сторінці у Facebook оприлюднив копію договору з адвокатським бюро «Савонік та партнери», якому доручив захищати свою честь гідність та ділову репутацію у зв’язку зі звинуваченнями на Facebook.

Так, минулого тижня в одному з коментарів під дописом колишній журналіст Максим Безека, відповідаючи на образливі для себе слова речника «Вереса» Олексія Кривошеєва, заявив, що знає суму, за яку «Хахьов продав Верес».

Олексій Хахльов та Олексій Кривошеєв одразу почали вимагати доказів або спростування інформації.

А вчора Олексій Хахльов, виклавши скан договору з адвокатським бюро, написав: «Мене було публічно звинувачено Максимом Безекою у нібито «продажі Вереса». Я звернувся до дописувача з пропозицією або надати офіційні докази такого правочину, або спростувати свою інформацію і принести мені офіційне вибачення. На цей час ні однієї, ні іншої інформації мені від Максима Безеки не надходило. Інформую, що надалі захист моїх прав щодо даної ситуації доручаю адвокату Наталії Савонік. Зважаючи, що в цій конфліктній ситуації маю свою впевненість у відсутності жодних протиправних дій, відсутність моєї грошової чи матеріальної вигоди, то маю бажання захистити свою честь, гідність та ділову репутацію! Так як дана інформація має важливий суспільний резонанс, принаймні для членів НК «Верес» Рівне, готовий інформувати про всі факти. Свобода власних дій, висловів та вчинків означає необхідність нести за них відповідальність»!

Нагадаємо, що навесні 2018 «Верес», який вийшов до прем’єр-ліги і який було відроджено, зокрема, за членські внески багатьох рівнян, було перейменовано на ФК «Львів», оскільки перед тим генеральним спонсором рівненської команди стала ТМ «Лімо» львівського бізнесмена Богдана Копитка. Команда, увійшовши до найвищої ліги і будучи ще «Вересом», тренувалася і грала також на Львівщині.

Опісля перейменування була сформована нова команда «Верес», яка грає тепер у другому турі. Президентом клубу залишився Олексій Хахльов. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також