Хахльов зізнався, що «бухає», доларовий мільйонер, спав з негритянкою, купив дорогезне авто і що йому імпонує Бендер (ВІДЕО)

8128 2

Ми у соцмережах:

Стоп-кадр з відео

Президент «Вереса» Олексій Хахльов став першим героєм нового проекту, який з’явився у Рівному – інтерв’ю з людьми у незвичних локаціях та з незвичними запитаннями.

Проводить інтерв'ю столичний журналіст, родом із Рівного, Дмитро Поворознюк. А проект отримав назву «MyRivne».

50-хвилинне інтерв’ю з Олексієм Хахльовим відзняли у чотирьох місцях: у «Верес Place» (ТЦ «Покровський»), кав’ярні «На Петлюри», на стадіоні «Авангард» та у автомобілі п.Хахльова.

До речі, «Мерседес» S-класу президент «Вереса» купив відносно недавно, після продажу «Вереса». Саме це авто, бо «ніхто кращого ще не зробив». Вихваляється Хахльов, що має страховку, тож не боїться підпалів.

Журналісту Хахльов заявив, що є доларовим мільйонером, але начебто на «Вересі» не заробляє зовсім. Назвав команду «пасивом» і стверджував, що має бізнес за кордоном. Щоправда, який саме, говорити не став.

Був Хахльов відвертим і щодо особистого життя. Наприклад, заявив, що йому подобається слова Мадонни, що секс може бути брудним, тільки якщо не митися. Зізнався, що спав з негритянкою та мав секс на футбольному полі.

А ще Олексію Хахльову подобається, що його порівнюють із героєм книг Ільфа та Петрова Остапом Бендером, бо він був іншим.

«Верес», заявив президент клубу, має стати чимось середнім між баптистською церквою та політичною партією.

І зізнався: любить «бухати», щоправда, називає це «ритуалом». П’є, за його словами, тільки горілку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також