Хитрий Хахльов, нещаслива Макарова та безальтернативний Максим’як

1950 0

Ми у соцмережах:

Хитрий Хахльов, нещаслива Макарова та безальтернативний Максим’як

На першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє» - про те, чому Олексій Хахльов відмовився від президентства у ТОВ «Верес», чи можна ще вважати команду рівненською та чи не створюватиме п.Хахльов новий «народний клуб».

Ми розкажемо вам про перипетії навколо музею у бункері Коха, про м’ясо для рівненських дитсадків, чому затягнули з ремонтом вулиці Макарова, як Вараш збільшать на 2,2 тис. га, чи звільнили когось після «замаху» на Порошенка та про те, як монетизовуватимуть пільговий проїзд.

Ви дізнаєтеся, кого, найімовірніше, оберуть головним лікарем онкодиспансера 23 квітня, чи оновлять інвентар для станції юних туристів, чи їздитиме тролейбус №6 до Городка, за що доплачуватимуть рівненські будівельники та які «кишені» для авто пропонує зробити депутат міськради.

Ми розкажемо про боротьбу «Кардинала», умови у Рівненському СІЗО, про історію пожежі у рівненському драмтеатрі та про жінку, яка пережила виселення, табори та бореться нині за повернення відібраного радянською владою майна у Тинному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також