Хочеш в армію? До психолога кроком руш!

1829 0

Ми у соцмережах:

Хочеш в армію? До психолога кроком руш!

Віднедавна, перед тим як потрапити до лав Збройних сил України, на призовника очікує 22 види різноманітних психологічних тестів.

Як розповів військовий комісар Рівного полковник Олександр Баладир, працівники військкомату й раніше час від часу звертались до послуг психолога, нині ж виникла потреба в постійному працівнику.

— Багато дітей, позбавлених належного піклування, підпадають під згубний вплив вуличних «лідерів». Буває, скоюють правопорушення, вживають алкоголь та наркотичні засоби, — каже п.Баладир.

— Тож перед тим, як людина піде до Збройних сил, необхідно всебічно вивчити її, виявити нахили, слабкості і, можливо, якимось чином вплинути на поведінку. Із введенням у штат посади психолога перед військовими постала проблема забезпечення його роботи — для створення психологічного портрета призовника потрібно виготовити більше двадцяти різноманітних тестів.

Олександру Баладиру вдалося переконати своїх колег-депутатів Рівнеради у необхідності фінансування цих витрат. При цьому бюджет міста нічого не втратив, бо ці кошти просто перекинули з однієї статті витрат, яка передбачала роботу з військовозобов’язаною молоддю, на іншу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також