Хочуть, щоб за ліфти платили більше

1869 0

Ми у соцмережах:

Хочуть, щоб за ліфти платили більше

Якщо рішення у Квасилові ухвалять, ціна нової чіп-карти на 100 поїздок разом із вартістю електроенергії на роботу ліфтів становитиме 116 гривень 37 копійок.

Проект рішення про збільшення вартості чіп-карт для поїздок у ліфтах дев’ятиповерхівок Квасилова зареєстрований у Квасилівській селищній раді і буде розглянутий на найближчому засіданні виконавчого комітету.

Інший Квасилів повідомляє, що з пропозицією зробити проїзд у ліфтах дорожчим до влади селища звернулося мале приватне підприємство «Леда», надавши нові розрахунки економічно обґрунтованої вартості технічного обслуговування та поточного ремонту ліфтів у житловому фонді Квасилова. Нагадаємо, що нинішня ціна аналогічної карти складає 98 гривень 37 копійок. Зросте і вартість перезарядженої чіп-карти – до 98 гривень 59 копійок разом із електроенергією. Засідання виконавчого комітету Квасилівської селищної ради, на якому прийматимуть рішення щодо вартості проїзду в ліфтах, відбудеться у вівторок, 27 лютого. Його початок – о 14.00.

Захмарна вартість проїзду в квасилівських ліфтах є проблемою, яка обурює жителів багатоповерхівок селища. Порівнюючи аналогічну послугу в інших населених пунктах і в Квасилові, люди відзначають, що в селищі ціни на чіп-картки на 100 поїздок вищі в середньому на 50-60 гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також