Хомко призначив нового головного будівельного інспектора Рівного

3716 0

Ми у соцмережах:

Хомко призначив нового головного будівельного інспектора Рівного

Олексія Полоцького призначили начальником управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівного. До цього він там працював головним спеціалістом.

 Як нам стало відомо, відповідне розпорядження 18 жовтня підписав міський голова Рівного Володимир Хомко.

Додамо, що Сергій Полоцький колись очолював міське управління УКБ при попередньому міському голові Віктору Чайці. Очевидно, що «новоспечений» начальник є його сином.

Як пише громадська організація «Антикорупційний моніторинг», саме з подачі Сергія Полоцького у квітні 2004 року міські депутати надали згоду на розроблення проекту землеустрою на відведення управлінню капітального будівництва ділянки площею 39,15 га в районі вулиць Макарова та Пржевальського під будівництво кварталу малоповерхової забудови. Йдеться про славнозвісну схему УКБ. 

Нагадаємо, після звільнення Віталія Самчука обов’язки начальника виконував заступник Микола Дядюсь. Останній до цього очолював комунальне підприємство «Архбуднагляд». Як раніше стверджували наші джерела, наближені до міського голови, Дядюса призначали заступником із перспективою обійняти посаду начальника.

- Це усе робочий процес. Я залишаюся працювати на посаді заступника, - прокоментував нам ситуацію Микола Дядюсь.

Читайте також по темі: Чому Герману «обрізали» вплив на будови Рівного

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також