Хомко п`ять годин розважав депутатів

2309 0

Ми у соцмережах:

Хомко п`ять годин розважав депутатів

Депутати Рівненської міської ради за п'ять годин 19 квітня встигли розглянути більше сотні питань. Однак засідання сесії все одно розділили на два пленарні тижні.

Здебільшого питання стосувалися надання допомоги на лікування, оренди землі та розподілу перевиконання бюджету.

фракція Радикальної партії співає гімн

На сесію також прийшли керівники обласної “Свободи”, щоб побачити, як справляються їх колеги з міста.

Олег Карпяк, Свобода

Найбільш гострим був спільний виступ голів ОСББ Рівного, які звинуватили міських депутатів у адміністративному підкупі. Йдеться про виділення коштів на ремонти будинків.

голови ОСББ

Нібито багатоповерхівкам, де живуть пасивні люди, які не спромоглися до цього часу зібратися та створити ОСББ, хтось з міських обранців пообіцяв допомагати більше.

Сергій Паладійчук,секретар міської ради

Натомість від мешканців хочуть підтримки на майбутніх виборах. Однак конкретних прикладів голови ОСББ навести не змогли. Через це всі ці чутки розвіяв секретар міської ради Сергій Паладійчук, який пообіцяв, що місто й надалі допомагатиме ОСББ, а до виборів ще далеко.

Міській голова Рівного Володимир Хомко його підтримав, додавши, що в країні буде лиш тоді порядок, коли кожна людина відповідатиме за свою домівку.

-Усі мають зрозуміти, що приватний одноповерховий будинок на Басовому Куті нічим не відрізняється від 9-поверхового на Північному. Люди мають брати відповідальність за своє житло, двір та навіть обрізування дерев у ньому, - резюмував керманич міста.

Депутат Андрій Кузьмич

Святослав Євтушенка та Святослав Стельмащук читають новини

Взагалі Хомко постійно мусив підживлювати активність депутатів, які помітно сумували.

Спочатку він розповідав анекдоти, а потім - бувальщину. Виявляється, у дворі, де колись мешкав міський голова, був лише один автомобіль, і то в керівника ДАІ.

Міські обранці також продовжили термін оренди землі ринку Дикого ще на два роки, проте виставили умови, що там не будуть зводити якихось капітальних споруд.

Начальник охорони здоров'я Віктор Іськів читає

Також з подання депутата Олександра Чубая, якому нещодавно його дружина, депутатка Тетяна Чубай, подарувала сина, було ухвалено святкування Дня сім'ї у Рівному.

Щоправда, з проекту рішення прибрали слово “традиційне”, а додали міжнародне. При цьому в залі лунали жарти, що теперішні сім'ї можуть бути нетрадиційними. На ці закиди депутат Чубай відповів, що вони готують мирний мітинг, на якому засудять гомосексуалізм як явище.

Активісти

На тому й сесія завершилася, бо левова частина депутатів розійшлася у своїх справах, тому й на підтримку рішень не вистачило голосів.

Продовження сесії буде 17 травня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також