Хомко розповів, коли в домівки рівнян пустять тепло

2244 0

Ми у соцмережах:

Хомко розповів, коли в домівки рівнян пустять тепло

Опалення у квартирах з’явиться тоді, коли надворі протягом трьох днів підряд температура повітря не підніматиметься вище +8 градусів. Про це заявив міський голова Рівного Володимир Хомко. І додав, що й його будинку прохолодно, проте опалення він не вмикає.

 -          В Інтернеті я подивився, що температура повітря протягом наступного тижня буде триматися на рівні +20, - сказав Воолодимир Хомко. – Якщо я увімкну тепло за такої температури, я себе поважати не буду. Якщо тільки буде три дні поспіль середня температура за добу менше восьми градусів, гарантую: тепло тут же включимо. Насправді я зацікавлений в тому, щоб потягнути, бо колосально подорожчали енергоносії. Це наші з вами гроші, які ми можемо пустити на школи та садки. Економити не можна, тільки коли це стосується здоров’я дітей.

В той же час Володимир Хомко зазначив, що в пологові будинки та лікарні можна пустити тепло, якщо виникне така необхідність, бо їх обслуговують окремі котельні. Проте це тільки в тому випадку, коли вночі в цих закладах, на думку міського голови, буде «дійсно дуже холодно». Міський голова Рівного зізнався, що любить, коли в приміщенні прохолодно:

-          І в  своєму будинку зараз не вмикаю опалення. Навіть зимою включаю тільки на ніч. В мене сучасний добре утеплений будинок. Температура повітря всередині може опускатися до +18 градусів взимку. А так зазвичай в нас температура тримається на рівні +21 градуса, бо вище я не витримую.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також