Хомко сподівається, що це не останній його Великдень

1892 0

Ми у соцмережах:

Хомко сподівається, що це не останній його Великдень

На коронавірус захворіли голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан, голова Рокитнівської РДА Віктор Мініч та голова районної ради Анатолій Кінчур. Робота така — контактують з багатьма людьми.

Тому-то й хвилюється, що може захворіти, міський голова Рівного Володимир Хомко — навіть вирішив пройти тест на коронавірус. Каже, що в приміщенні міськвиконкому під час карантину нікого немає, навіть його секретар працює зараз віддалено, а автомобілем керує власноруч.

— В останню п’ятницю перед Пасхою зроблю тестування на наявність коронавірусу, — розповів міський голова. — Від його результатів залежатиме, як святкуватиму Пасху. Як мінімум це буде вдома з донькою та внучкою, які на карантині. А може, із сестрою і мамою. До мами я зараз не ходжу — переживаю за її здоров’я. Їй 89 років, а в мене дуже багато контактів по роботі, боюся її заразити. Мама в мене дисциплінована, нікуди не виходить з хати.

Щодо освячення паски, то ще не приймав рішення, як це буде. В мене є знайомий дуже хороший священник. Можливо, в індивідуальному порядку. У церквах сказали так: берете освячену воду і самі собі кропите. Цього року так дозволяється. Якщо це дозволить врятувати більше життів, то чому б і ні? Дай Бог, це не останній Великдень.

А ось голова Рівненської ОДА Віталій Коваль тест на коронавірус робити не збирається, запевнив його прес-секретар Олександр Поліщук. Хоча і їздив Віталій Коваль з робочою поїздкою у село Тинне Сарненського району, де багато хворих. Почувається добре. Тому сенсу в тесті не бачить.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також