Хомко вже знайшов новорічну ялинку

1886 0

Ми у соцмережах:

Хомко вже знайшов новорічну ялинку

Міський голова Рівного, дотримавшись приказки — готуй сани влітку, посеред літа заявив, що вже знайшов головну ялинку міста на наступні новорічні свята.

Нагадаємо, що новорічне дерево 2017 року сподобалось не всім. Дехто висловлювався за те, щоб не рубати живе дерево, а встановити штучну ялинку. Міська влада вже підшукала кілька варіантів штучних ялинок, як хотіли активісти. Однак Володимир Хомко, перш ніж витрачати немалі кошти з міського бюджету, у звичній йому манері хоче «запитати у рівнян».

Володимир Хомко, міський голова:

Вартість нового штучного дерева становить приблизно мільйон гривень. Уже навіть є ті, хто зможе його зібрати. Нам пропонують два варіанти: у вигляді сосни або ялини. Тому й вартість коливається від 600 тисяч до мільйона гривень. Перед купівлею проведемо опитування мешканців Рівного. Зробимо фотографії і запитаємо людей, чи вони хочуть за 5 тисяч гривень звичне живе новорічне дерево, чи за мільйон штучне. Було б дуже добре, якби у державі існував закон про місцевий референдум. Завдяки йому можна було б щороку вирішувати багато контраверсійних питань.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також