Хомку не подобається опозиція у раді, бо не така, як у Японії та США

1511 0

Ми у соцмережах:

Хомку не подобається опозиція у раді, бо не така, як у Японії та США

Міський голова Рівного розкритикував позицію деяких депутатів, які не хотіли виділяти гроші на реконструкцію стадіону “Авангард”.

Нагадаємо, що фракції “Батьківщини” та “Самопомочі” були неготові без попереднього вивчення проекту реконструкції стадіону виділяти на нього з бюджету 20 мільйонів гривень. Однак Володимир Хомко на пару із секретарем ради Сергієм Паладійчуком переконали їх натиснути кнопку “за”.

-Наша рада — це маленька копія держави. Опозиціонери є всюди: і в Японії, і в Німеччині, і в США. Однак там опозиція не переступить межу, коли питання стосується інтересів держави. А наша ж опозиція готова знищити державу, щоб не дати комусь щось добре зробити. Згадайте історію про нові тролейбуси. Де зараз усі ці опозиціонери? Вони просто хотіли не дати, щоб новий транспорт працював у Рівному, бо це буде позитив для влади. Опитування показало, що нові тролейбуси подобаються людям, - сказав по завершенню сесії Володимир Хомко.

Додамо, що як тільки проект реконструкції стадіону “Авангард” пройшов експертизу у столиці, то на другий день у Рівному відбулася сесія міської ради. На ній депутати виділяли першу суму коштів на реконструкцію стадіону. Зараз триває підготовка документів для оголошення тендеру і пошуку компанії, яка виконуватиме будівельні роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також