Хто обиратиме головних лікарів рівненських медзакладів (ВІДЕО)

2198 0

Ми у соцмережах:

Хто обиратиме головних лікарів рівненських медзакладів (ВІДЕО)

24 особи хочуть стати членами конкурсної комісії, яка увесь наступний рік обиратиме керівників комунальних медичних закладів облради.

Вчора члени будівельної комісії облради просили кожного із претендентів розповісти про свою мотивацію.

У відповідь переважно чули не те, чому вони хочуть обирати керівників комунальних закладів, а те, в які організації входять та які досягнення мають.

Зазначимо, що усі претенденти – висуванці певних громадських організацій чи об’єднань.

Серед них – багато людей, які вже не раз намагалися стати членами різноманітних конкурсних комісій.

Зазначимо, що конкурсна комісія, яка обиратиме головних лікарів, матиме трьох представників громадськості, вибраних обласною радою 16 березня, трьох депутатів та трьох представників комунального закладу, в якому обиратимуть керівника.

Останні троє членів змінюватимуться, депутати та громадські активісти у комісії працюватимуть рік.

Наразі відомо, що обласні обранці вже розподілили місця у комісії. Три депутатських дістануться представникам фракцій, які формують нинішню більшість: Віталію Бойку від БПП, Оксані Лозовій від Радикальної партії та Ярославу Романюку від «Конкретних справ».

Щодо громадських активістів, то ще, за нашими даними, тривають домовленості. Втім, як розповідають, одним із членів комісії буде ставленик «Свободи».

А серед претендентів від громадських організацій є Євгеній Іванішин, якого висунула ГО «Люстрація» і який є представником «Свободи».

Додамо також, що у комісію хочуть потрапити депутатка від УКРОП» Діана Гордійчук, відомі активістки у Рівному Ліана Диновська, Любов Українчук, депутатка Рівненської райради Галина Лисак, заступник головного лікаря Рівненської ЦМЛ Ігор Дундюк, колишній головний лікар діагностичного центру Ігор Шумлянський, керівник БО «Мережа 100 відсотків життя» Юрій Лазаревич.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також