Хворих дітей у Рівному побільшало – у місті розширили карантинні заходи

3016 0

Ми у соцмережах:

<b>Хворих дітей у Рівному побільшало – у місті розширили карантинні заходи</b>

Сьогодні зранку у міськраді збиралася техногенна комісія, яка ухвалила продовжити карантин у школах Рівного ще на тиждень. Окрім того, карантинні заходи вводять у заклади позашкільної освіти.

Як зазначила «РВ» заступниця голови Рівненської міської ради Галина Кульчинська, за минулий тиждень у Рівному значно побільшало хворих дітей. 33-х із них госпіталізували.

- Ми ухвалили правильне рішення, коли минулого тижня запровадили карантинні заходи у школах, хоча на той час епідпоріг ще не було перевищено, - зазначає пані Кульчинська. – Сьогодні з цим погодилися й епідеміологи. Вони навіть наполягали, щоб продовжити карантин ще на два тижні, проте ми домовилися, що зберемося знову наступної п’ятниці.

Дошкільні навчальні заклади на карантин не відправлятимуть, оскільки, зазначають у міськраді, батьки малюків одразу забирають дитину з дитсадка, коли у тієї проявляються найменші симптоми хвороби. Тож ризик заразитися грипом чи ГРВІ для інших дітей значно менший, аніж у школах чи у позашкільних навчальних закладах.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також