Книгу рівненського письменника та поета переклали іспанською та видали в Аргентині (ВІДЕО)

715 0

Ми у соцмережах:

Книгу рівненського письменника та поета переклали іспанською та видали в Аргентині (ВІДЕО)

Збірку віршів та оповідань іспанською мовою "Ucrania. Los tiernos vencerán" рівненського письменника Андрія Пермякова презентували на міжнародному книжковому ярмарку в Буенос-Айресі. Книгу про війну Росії проти України видало чилійське видавництво.

В етері Суспільне. Спротив письменник розповів, про що вона та чому, на його думку, важливо, щоб її прочитали у країнах Латинської Америки.

Станом на початок травня Андрій Пермяков перебуває в Буенос-Айресі. Свою книгу "Ucrania. Los tiernos vencerán", що в перекладі з іспанської означає "Ніжні переможуть", письменник презентував на День України.

Суспільному розповів: з чилійським видавцем познайомились у Києві до війни:

- Коли почалось повномасштабне вторгнення, він шукав новини з України, почав читати мої пости у Facebook, оповідання, твори. Книгу спочатку переклали іспанською, потім її з іспанської — на чилійську іспанську, а потім він показав книгу літераторам у Латинській Америці. Їм сподобалось і після редагування книжку презентували на стенді Чилі, адже це чилійське видавництво.


Це збірка оповідань і віршів про війну Росії проти України, каже письменник:

- Збірка про сучасну Україну, нашу боротьбу, агресію і важливо, щоб люди більше знали про це. В Буенос-Айресі люди читають. Таку кількість книгарень, яку я тут побачив, і таку кількість людей у них, я не бачив ніде.

Про підтримку жителями Аргентини України, Андрій Пермяков каже так:

- Аргентинці знають про те, що тут відбувається, співчувають, але в Аргентині зараз економічна криза, в них багато своїх проблем і попри це я знаю, що Аргентина — країна Латинської Америки, яка найбільше передала гуманітарної допомоги Україні — понад 100 тонн.

Презентувати книжку та книгу "Залізна евакуація" Пермяков буде у Валенсії, Барселоні, Варшаві та Кракові. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також