Коли треба викликати евакуатор в Рівному та який саме?

396 0

Ми у соцмережах:

евакуатор Рівне

При аварії або поломці автомобіля, коли немає змоги їхати самостійно, допоможе евакуатор. Між евакуатором з лебідкою та краном-маніпулятором є різниця, яку мають знати клієнти. Різниця полягає в тарифах та способах завантаження пошкодженого транспорту.

Стандартні послуги евакуатора використовують при завантаженні не повністю пошкодженого автомобіля. Навіть якщо відсутні 1–2 колеса, кріплення можна виконати за буксирувальний гачок, затягнути та закрити на платформі. Якщо працюючих колес немає, то вантажники використовують джет-гачок і закріплюють буксуючий трос за підвіску автомобіля. Зручний каталог евакуаторів в Рівному демонструє різні варіанти, серед яких вам обов'язково щось підійде.

Маніпулятором автомобіль завантажують тільки вертикально. Стропи маніпулятора закріплюють за колеса — саме за них маніпулятор буде піднімати транспорт і закріплювати на платформі. Так виконується завантаження, якщо всі 4 колеса на місці. Якщо хоча б одного колеса немає, кріплення строп виконується зовсім іншим способом, що може пошкодити крила, двері, дах автомобіля.

Отже, рекомендуємо при відсутності колес замовляти послуги звичайного евакуатора. Кран-маніпулятор підійде у випадку, коли автомобіль лежить на боці або даху, аби не пошкоджувати його ще більше.

Шукаємо евакуацію авто недорого

Практика показує, що краще мати контакти евакуатора в Рівному завжди при собі. Зіткнувшись з неприємністю на дорозі не треба засмучуватись, а спокійно замовити спецтехніку — евакуатор доставить ваше авто до сервісного центру або до дому/гаражу.

Вартість найзатребуваніших послуг Рівного є наступною:

  • буксирування авто коштує від 300 грн;
  • вантажний евакуатор — 500+ грн;
  • цілодобовий — 350+ грн;
  • з краном маніпулятором — 500+ грн;
  • зі зсувною платформою — 400+ грн.

Кінцева вартість залежить від складності виклику. Упевніться, що сервіс, вибраний вами, працює офіційно й надає якісні послуги (дивіться рейтинг служб та коментарі користувачів). Звертайте увагу на швидкість подачі, які відповіді надає оператор на ваші запитання.

Клієнт має підтвердити, що є власником автомобіля в документах. Якщо з паперами все в порядку, тоді працівники служби оцінять стан транспорту.

евакуатор

Бажано заздалегідь вивчити пропозиції ринку і обрати службу з великим і доглянутим автопарком. Це збереже ваші нерви і час при замовленні. Радимо не шукати найдешевший варіант, а довіряти перевіреним службам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також