Команда Садового хоче «зшити країну» аеропортами, мостами та хорошими дорогами (ВІДЕО)

1324 1

Ми у соцмережах:

Команда Садового хоче «зшити країну» аеропортами, мостами та хорошими дорогами  (ВІДЕО)

«Нам потрібно познайомитися один з одним», - зазначив в інтерв’ю у редакції РВ народний депутат від «Самопомочі», родом із Харкова, Роман Семенуха, зазначивши, що багато мешканців України досі мають стереотипи щодо «західників» та «східняків» і розвіяти їх можна тільки тоді, коли люди матимуть змогу подорожувати країною.

- У нас немає авіасполучення навіть між містами-мільйонниками, потяги їдуть невиправдано довго, а між частиною обласних центрів навіть немає доріг, - зазначив п.Семенуха і розповів, як можна змінити ситуацію і що буде робити Андрій Садовий, коли стане президентом.

Пан Семенуха сьогодні перебував з візитом на Рівненщині разом з керівником «ДемАльянсу» Василем Гацьком. Нагадаємо, що «ДемАльянс» створили союз з «Самопоміччю», який висунув одного кандидата у президенти – Андрія Садового.

Як зазначили гості РВ, країну потрібно «зшити» між собою мостами, дорогами та аеропортами. І підійняти економіку.

За їхніми словами, досвід Львова, який завдяки Андрію Садовому, увійшов у сотню найбільш відвідуваних міст світу та одним з найякісніших за рівнем життя міст України, потрібно розповсюдити на всю країну.

Політична реклама.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також