Кому дістануться 40 будинків на Північному?

1924 0

Ми у соцмережах:

Кому дістануться 40 будинків на Північному?

Навесні майно ЖКП «Перспективне», яке обслуговувало будинки на чотирьох вулицях мікрорайону «Північний», віддали в оренду товариству «Рівне Дім Сервіс». Орендаря визначили на конкурсі. Проте млинівська фірма, яку до конкурсу не допустили, у суді оскаржила це рішення.

До суду на Рівненську міську раду та міське управління комунальною власністю подало створене торік у Млинові товариство «Теплий Млинів», власником якого є мешканець Вінницької області Анатолій Шикула. Днями суддя Рівненського окружного адміністративного суду Катерина Недашківська позов млинівського товариства задовольнила і скасувала рішення управління та конкурсної комісії, які стосуються передачі майна ЖКП «Перспективне» в оренду.

Наталія Поліщук, начальниця міського управління комунальною власністю:

— Рішення чинності не набрало — ми готуємо апеляційну скаргу. Млинівське товариство подалося на участь у конкурсі після того, як вже вийшов термін подання заяв. Тому його пропозицію і не розглядали. А у позові товариство заявило, що йому відмовили, бо воно не з Рівного. Проте це неправда.

«Перспективне» обслуговувало чотири десятки будинків та прибудинкові території на вулицях Андрія Мельника, Волинської Дивізії, Євгена Коновальця та Романа Шухевича. Тепер багатоповерхівки, які не створили ОСББ, обслуговує «Рівне Дім Сервіс», а заодно сплачує оренду місту — за майно. До слова, на конкурсі це товариство, що належить Миколі Ніколайчуку, запропонувало найвищу орендну ставку.

«Перспективне» — єдине ЖКП Рівного, яке віддали в оренду приватній організації. «Західне» та «Сонячне» взяли в оренду трудові колективи. А ось «Галицьке» та «Покровське» наразі продовжують працювати як і раніше.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також